Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

четвртак, 17. јун 2021.

APARTMAN LIBERO - SOKOBANJA

 APARTMAN LIBERO - SOKOBANJA 


Sokobanja je omiljeno mesto za odmor kako porodica sa decom tako i svih dobnih skupina. U letnjem periodu dani su topli a večeri svežije pa Vam često uveče treba nešto da lagano ogrnete dok šetate. Priroda je prelepa, vazduh je čist sa visokom koncentracijom kiseonika i negativnih jona. Koncentracija pozitivnih gasova u Sokobanji je velika pa su svi posetioci stalno izloženi blagoj inhalaciji, što korisno utiče na disajne organe i ceo organizam. Zato je Sokobanja svrstana u jednu od vazdušnih banja. Naša preporuka je da ovog leta obavezno posetite Sokobanju!


APARTMAN 1

OPIS:

Apartman Libero u Sokobanji pravi izbor za vaš odmor. Moderno i udobno opremljen sa svim što Vam je potrebno da se osećate dobrodošlo i lepo.
Apartman se nalazi u mirnoj ulici, dve ulice iznad centra i u blizini park šume "Borici".


S obzirom na položaj apartmana u odnosu na centar, izbegnuta je vreva i gužva, tako da je u apartmanu uvek prijatno i sveže.Čak i za vreme velikih letnjih vrućina noć ne možete provesti da se ne pokrijete laganom dekom.

STRUKTURA:


Apartman je u prizemlju, poseduje dve odvojene sobe -jedna je spavaća sa velikim krevetom i ormarom, druga je dnevna sa ugaonom garniturom koja se razvlači, sto i stolice, tv...
Kapacitet apartmana je za 2-5 osoba.
Iz dnevne sobe se ulazi u kuhinju koja je kompletno opremljena  sa frižiderom, šporetom, posuđem...
Tu je naravno i kupatilo sa velikom tuš kabinom. Velicina apartmana je oko 40 
 kvadrata.







Gostima je na raspolaganju ograđeno dvorište sa garažom za dva auta.


Do centra se stigne za 7-8 minuta laganog hoda, na kraju ulice su stepenice kojima se spustite u ulicu ispod, idete malo desno i nailazite na stepenice kod škole, kada se spustite odmah ste u centru kod igrališta i crkve.

 

APARTMAN 2


U našoj ponudi je još jedan apartman, veličine 70 kvadrata.

STRUKTURA:

Sadrži kuhinju kompletno opremljenu sa posuđem, trpezarija, kupatilo sa veš mašinom, dnevna i spavaća soba. Može da primi do 6 osoba.
Posteljina, peš
kiri, wi-fi, tv, parking u dvorištu.






KONTAKT:

Sve informacije oko smeštaja u inbox, mail-radivojevic.vukovar@hotmail.com
Ili tel. 00385976054380 viber


 S radošću Vas očekujemo!!!


GDE SE MOŽETE KUPATI?

Što se tiče mesta za kupanje u Sokobanji postoje zatvoreni bazeni u hotelima "Zdravljak" i "Sunce" kao i u Turskom kupatilu. U letnjem periodu plaže na reci Moravici na kojoj je uredjeno njih 6, najpoznatija je plaža Zupan. Plaža na jezeru Bovan koje je 6 km od Sokobanje u pravcu Aleksinca. Akva park - Podine  sa toboganima i raznim sadržajima za decu i odrase.


Ako ste već posećivali Sokobanju i njen ste ljubitelj nadam se da ćete opet doći a ako niste bili posetite Sokobanju da se uverite u sve njene prirodne lepote. Rado ćemo Vas ugostiti u našem apartmanu "Libero" koji je moderno i lepo uređen i smešten na savršenom mestu u mirnoj ulici a opet blizu svega.

Lečenje bolesti se bazira na korišćenju prirodnog faktora. Sama kotlina predstavlja jedinstveno prirodno lečilište za one koji dolaze u Sokobanju. Uspešno se leče bronhijalna astma, hronični bronhitis, povišeni krvnipritisak, bolesti nervnog sistema i žlezda sa unutrašnjim lučenjem, kao i nervna napetost. Tako svake godine nju posećuju turisti koji se uspešno leče dok uživaju u njenom smeštaju.


ZDRAVSTVENI EFEKAT:


Sokobanja je poznata još iz doba Rimljana, a ono što je čini posebnom je lekoviti plemeniti gas radon koji blagotvorno deluje na mnoge bolesti. Prisustvo pozitivnih i negativnih jona u vazduhu, odnosno povoljna jonizacija, osvežava i okrepljuje čovekov organizam. Višegodišnjim praćenjem zdravstvenih efekata boravka u ovoj vazdušnoj banji, utvrđeno je da klimatski faktori pogoduju obolelima.
Posetite Sokobanju i budite naši gosti u apartmanu Libero.


Tursko kupatilo – Amam nalazi se u centralnom banjskom parku i datira iz 15. veka.


Tursko kupatilo ima dva termomineralna izvora "Sv Arhanđel" i "Preobraženje", temperature između 43 i 50ºC.


Amam danas funkcioniše kao Wellness centar, jedinstven u svetu. U amamu su banjskim gostima na raspolaganju različiti wellnes programi koji obuhvataju manuelne i podvodne masaže, biserne kupke i kupanje u termalnoj vodi, što uz orijentalnu muziku i miris zrelih pomorandži, predstavlja jedinstven užitak.














Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице