Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

среда, 1. април 2020.

Krstarenje Drinom



KRSTARENJE DRINOM



Ja sam vekovna granica i svedok sam života. Rušim granice mostovima, krivudava sam i ponosna. Ja sam Drina!!!

Na ovom putovanju upoznajemo najzapadnije tačke programa Skrivena Srbija. Ovo vikend putovanje se svojom šarolikošću izdvaja iz ponude. Krećemo autobusom i prilazimo Drini već prvog dana putovanja u Etno zdanju Sunčana reka. Preko Vrhpolja se krećemo ka Bajinoj Bašti, sa posebnim osvrtom na kućicu na steni, zastajemo da upijemo priču Drinskih vukova. Bajina Bašta nam je domaćin na počinku. Najjuzbudljiviji deo programa je samo Krstarenje Drinom u dužini od preko 50 kilometara od Perućca do Višegrada gde završavamo krstarenje, i divimo se Ćupriji na Drini i posećujemo Andrićgrad. Ako je Krstarenje Dunavom valcer, Krstarenje Drinom je marš. Osetićete otkucaje ritma Stanislava Biničkog pri komponovanju poznate melodije. 
Uplovite u Drinsku avanturu.



Krenite sa nama na jedinstvenu, neponovljivu avanturu!

Doživite reku Drinu na potpuno nov način, Nacionalni park Tara, Višegrad, na Drini Ćuprija, Andrićgrad! 


Brod Grizzly kapaciteta 140 mesta, urađen po svetskim standardima, vodi Vas na putovanje kroz predele nesvakidašnje lepote, očaravajuće prirode i savršenog mira - kanjon Drine.

PROGRAM PUTOVANJA:



1. dan  BEOGRAD – SUNČANA REKA – SOKOGRAD - VRHPOLJE – BAJINA BAŠTA



Polazak iz Beograda u 08.00h, vožnja ka Podrinju. Vožnja pored Šapca i Banje Koviljače, kraći odmor u etno restoranu Sunčana reka. Šetnja i obilazak kompleksa koji se nalazi na samoj obali Drine. Polazimo uzvodno Drinom ka Bajinoj Bašti. Vožnja pored hidroelektrane Zvornik i Zvorničkog jezera. Obilazak Soko Grada i manastira Sv. Nikole. Velicanstven ambijent upotpunjuje pogled na staru tvtdjavu i veliki krst koji dominira okolinom. Ručak u etno selu Vrhpolje. Vožnja najlepšim delom Drine, pauza za fotografisanje kod čuvene kućicena steni. Dolazak u Bajinu Baštu, smeštaj u hotelu „Zepter Drina“ i kraći odmor. Obilazak muzeja nacionalnog parka „Tara“ i šetnja pored reke Godina. Odlazak do „vesele fabrike“ BB Klekovače. Kratko upoznavanje sa proizvodnjom rakije i degustacija nekoliko vrsta rakija. Povratak u hotel. Slobodno vreme za šetnju ili odlazak u neki od popularnih kafića I restorana u Bajinoj Bašti. Noćenje.














2. dan  BAJINA BAŠTA – PERUĆAC – VIŠEGRAD – BEOGRAD 



Doručak.  Odlazak  na  jezero  Perućac,  ukrcavanje  na  brod  „Grizzly“od  09.00h  nezaboravna  plovidba  kanjonom  Drine  odPerućca  (SRB)  do Višegrada (BiH) u trajanju od 3.5h. Dužina plovnog puta je oko 52 km, a skoro polovina je kanjon sa raznolikom florom i faunom. Ovaj netaknuti biser prirode se može doživeti samo sa palube broda.  Po pristajanju u Višegrad, sledi obilazak Andrićgrada 
(Kamengrad) Emira Kusturice i na Drini Ćuprije. Slobodno vreme za individualne obilaske i ručak.  Povratak autobusom za Beograd preko Mokre Gore i 
Čačka. Dolazak u Beograd  u večernjim satima. Kraj usluge... 


Cenovnik br. 1 od 07.02.2020. Program br. 20/2020
TERMIN PUTOVANJA
CENA ARANŽMANA
30.05. – 31.05.2020.
89 €
13.06. – 14.06.2020.
89 €
27.06. – 28.06.2020.
89 €
25.07. – 26.07.2020.
89 €
08.08. – 09.08.2020.
89 €
29.08. – 30.08.2020.
89 €
12.09 – 13.09.2020.
89 €
26.09 – 27.09.2020.
89 €




ARANŽMAN SADRŽI:  

 · Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji /mesta se određuju prema prijavi
 · Smeštaj u hotelu „Zepter Drina“ 3* u Bajinoj Bašti na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto) u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi. 
Hotel  se  nalazi  na  gradskom  trgu,  okružen  zelenilom  u  pešačkoj  zoni.  Poseduje  74  smeštaje  jedinice, dva  restorana, piceriju, dve terase.  Sve sobe sadrže wi-fi, TV, toalet, telefon...  
 ·  Obilazak Sokograda i Sunčane reke
 · Ručak u Vrhpolju – glavno jelo (gulaš, pasulj), salata, hleb, kolač
 · Degustaciju klekovače
 · Plovidbu brodom ,, Grizzly,, Perućac - Višegrad - Perućac  
· Troškove organizacije putovanja 

ARANŽMAN NE SADRŽI:   
·  Individualne troškovi putnika i nenavedene ulaznice 
·  Doplata za jednokrevetnu sobu 20 € 

Napomena : Svi putnici su duzni da dostave podatke iz pasosa ili licne karte ( broj pasosa/licne karte i JMBG ) za odrasle osobe, dok za maloletne osobe su potrebni broj pasosa i JMBG . Putnici su duzni da imaju svoja dokumenta sa sobom u toku putovanja.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

*Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija

ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.                               
 ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD). Turistička agencija TANGO TRAVEL doo nastupa u svojstvu posrednika

Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице