Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

понедељак, 13. април 2020.

Specijalna ponuda team building

SPECIJALNA PONUDA ZA TIM BILDING SPA HOTEL"GRAND" – Krupanj
Termini po zahtevu grupe

Hotel “Grand & Spa”** Spa hotel Grand” se nalazi u Krupnju 130km od Novog Sada i Beograda. Objekat je u potpunosti renoviran ove godine. Raspolaže sa 250 ležaja u sobama sa kupatilom. Moderan restoran sa 250 mesta otkriva sve tajne domaće kuhinje i posebno nudi najbolje specijalitete srpskog kulinarstva. Hotel raspolaže sa spa centrom: bazen, jakuzzi, parno kupatilo, sauna i sve vrste masaže. Pored restorana hotel raspolaže novom kongresnom salom sa 100 sedišta (video bim, mikrofon), banket salom sa 80 mesta, kafe-barom, sopstvenim parkingomfudbalskim igralištemotvorenim bazenomsportskom salom i terenima za male sportove, što obezbeđuje izvarendne uslove za odmor i rekreaciju. Takođe ispunjava sve neophodne uslove za održavanje poslovnih kongresa sa svom pratećom opremom. Gostima je na raspolaganju i besplatan bežični internet u holu recepcije.

Jedna od najbitnijih komponenata uspešnog poslovanja je dobar i funkcionalan tim. Ulaganje u uspešan tim je ulaganje u vašu uspešnu kompaniju. Jedno od tih ulaganja je odlazak tima van radnog mesta, uz nezaboravne momente provedene u zabavi i sportu. Hotel “Grand & SPA” je pravi izbor za vaše nezaboravno druženje.
Vi nam pružite priliku a mi je nećemo propustiti.


Program putovanja

1. dan

Polazak u jutarnjim satima iz Novog Sada. Obilazak spomenika Tekeriš. TEKERIŠ je spomenik podignut junacima izginulim u Cerskoj bitci 1914.godine i na njemu piše: VAŠA DELA SU BESMRTNA. Dolazak u Krupanj. Vreme predviđeno za zabavne aktivnosti kolektiva uz asistenciju animatora. Korišćenje SPA sadržaja. Večera uz muzički program. Noćenje.
2. dan
Doručak. Slobodno vreme za korišćenje bazena. Odlazak u Dobri potok (opcije obilaska su i autobuskim prevozom ili laganom šetnjom). Dobri Potok je dolina u Rađevini, interesantna zbog svoje stare drvene crkve, posvećene uspenju presvete Bogorodice, kraj koje se nalazi prastaro groblje sa neobičnim kamenim nadgrobnim spomenicima, i mali etno - muzejski kompleks, u vidu nekoliko drvenih kucica podignutih u tradicionalnom stilu. U njima su smešteni muzej enterijera, etnografski i prirodnjački muzej, koji svi sadrže bogate kolekcije vezane za prošlost ovog kraja. Po dolasku takmičenje u pravljenju kotlića - RUČAK. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Novi Sad. Dolazaka u večernjim časovima.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz udobnim, visokopodnim turističkim autobusima (klima, TV, DVD i audio oprema)
  • Ulaznice po programu: Tekeriš, Dobri potok
  • Smeštaj u hotelu “Grand” u Krupnju na bazi 1 punog panasiona (doručak švedski sto, ručak, večera su kontinetalno posluživanje),
  • Korišćenje SPA centra. Potpuna usluga: kupanje u bazenu, prijatnom temperaturom vode, parnim kupatilom (saunom), sobom za masažu, đakuzi bazenom za šest osoba i stalnom temperaturom prostora oko 30 stepeni C.
  • Muzički program u večernjim satima

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Boravišna taksa -40 din po osobi po danu
  • Osiguranje 5 dinara po osobi po danu
  • Plaćanje na recepciji hotela po dolasku
  • Nepomenute usluge
Plaćanje je u celosti 7 dana pre početka putovanja u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.
PREDLOZI AKTIVNOSTI SA ANIMATOROM:

Reklamožder – Svaka ekipa dobija zadatak da snimi reklamu za odredjeni proizvod. Ekipe osmišljavaju koncept reklame, dodeljuju uloge, biraju rekvizite i lokaciju i kreću u akciju. Snimaju reklamu (najčesće mobilnim telefonima). Kasnije se organizuje Revija reklama koje su ekipe snimile, proglašava najbolja i dodeljuju simbolične nagrade.
Kvizologija – Kviz igra koja može da bude organizovana kao tematsko veče ili kao timska aktivnost. Uz raznovrsna pitanja (mozgalice, muzički zadaci, kreativni zadaci, duhovite igrice itd.) tim uživa u takmičarskoj atmosferi. Odlična zabava koja istovremeno poboljšava klimu i međuljudske odnose unutar tima.
Gluvi telefoni – Članovi tima stoje u jednom redu. Koordinator ce prošaputati dugu poruku prvom članu tima. Bez pisanja ili snimanja poruke član tima ce prošaputati poruku sledećoj osobi. I tako do poslednje osobe. Poslednja osoba izgovara celu poruku. Tim koji najtačnije izgovori poruku sa početka pobedjuje.
Karaoke – Članovi tima pevaju uz snimljenu muziku (muzički video) preko mikrofona i ozvučenja. Muzika uz koju pevaju je najčesće popularna pesma za koju je uradjen aranžman bez vokala. Tekst pesme je prikazan na ekranu ili projekcionom platnu a boja teksta se menja u skladu sa vremenom kada odredjeni slog treba da bude otpevan. Na kraju karaoke programa svode se rezultati i uz ceremoniju proglašava najbolja ekipa.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Licenca OTP broj 293/2010 od 17.02.2010. godine


Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице