Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

недеља, 24. мај 2020.

Domaćinstvo Tomašević - Struganik


Seosko domaćinstvo Ratka i Nine Tomašević

PET FRIENDLY



Ušuškano među brda, na obroncima Suvobora (425 m nadmorske visine), malo seosko domaćinstvo Vam otvara vrata svog toplog doma. Ratko i Nina Tomašević svoj dom izgradili su u selu Struganiku na 30 km od Valjeva, 50 km od Čačka, 98 km od Beograda, 100 km od Kragujevca, 180 km od Novog Sada i oko 250 km od Niša. 






U okolini Tomaševića nalazi se (na 800 m) rodna kuća Vojvode Živojina Mišića, na samo 8 km Banja Vrujci i Mionica, na 2 km manastir Sv. Petra i Pavla i park prirode „Ribnica“, na 18 km od domaćina prostire se Ravna Gora, takođe u neposrednoj blizini nalaze se Ribnička i Šalitrena pećina što Vam omogućava i aktivan odmor ukoliko se za to odlučite. 

Domaćinstvo Tomašević raspolaže sa četiri sobe i deset ležajeva, svaka soba ima TV i svoje kupatilo i izlaz na terasu sa predivnim pogledom. U ponudi su usluge pansiona, polupansiona i prenoćišta sa doručkom. Za goste se priprema isključivo zdrava domaća hranu iz sopstvene bašte.

Pored punog pansiona, polupansiona, noćenja sa doručkom i samog noćenja kod domaćina možete kupiti domaće proizvode poput džemova, slatka, sokova (divlja kupina, malina, zova, matičnjak, kopriva), zimnica (ajvar, peči gnječi, ljutenica) , takođe možete kupiti jaja, sir i kajmak. 

Ono što domaćini još organizuju jesu ručkovi za grupe do 50 ljudi u velikoj sali, a ako vreme dozvoli obroci se mogu posluživati i u prirodi. To su grupe koje obilaze okolinu, gde  se domaćinstvo nalazi.



Kod Ratka i Nine Tomašević možete provesti svoj odmor i iskoristiti vaučere, koji vam i ove godine štede novac i omogućavaju putovanje. Vaši najmlađi do 6 godina imaju gratis, a deca od 6 do 12 godina ostvaruju 50% popusta. 


O nihovom kvalitetu usluga svedoče gosti koji im se iznova vraćaju, dođite i uverite se. Očekuju Vas mir, tišina, priroda, cvrkut ptica, miris tople lepinje i kajmaka. 






PRIHVATAJU VAUČERE MINISTARSTVA TURIZMA


Cene smeštaja:

Noćenje 7 € 

Noćenje sa doručkom 12 € 

Polupansion 17 € 

Pun pansion 20 € 



Ručkovi za grupe (po dogovoru u zavisnosti od veličine grupe) 


Informacije & rezervacije: 0649627891

Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице