Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

среда, 20. мај 2020.

Seoska priča - Čerević





SEOSKA PRIČA - ČEREVIĆ

FRUŠKA GORA


Ovog puta Vam predstavljamo pravu seosku priču, gde nema automobila i buke već potpuni mir i tišina, bez stresa. Mozete biti sigurni da cete se vratiti potpuno relaksirani.

Objekat Seoska Priča nudi zajednički salon i besplatan WiFi. Smešten je u selu Čerević, na 30 km od Sremskih Karlovaca.



Svaka smeštajna jedinica ima prostor za sedenje i trpezariju.






U ovom seoskom domaćinstvu služi se kontinentalni doručak ili doručak na bazi švedskog stola.

"Seoska prica ili Eko Etno Klub Čerević se nalazi uz Dunav i Frušku goru, u malom vojvođanskom selu Čerević, gde je vazduh prebogat kiseonikom i ozonom blagotvornim za disajne organe. 






Smeštaj je udaljen 28 km od Sremskih Karlovaca, Novi Sad se nalazi na 22 km od objekta Seoska priča, dok je Vrdnik udaljen 21 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 91 km od smeštaja. 

Čim smo kročili na ovo seosko imanje imali smo utisak da je vreme stalo i da smo se vratili u neka prošla - bolja vremena.


Gostoprimstvo domaćina nas je totalno oduševila, da smo se već posle par minuta osećali kao kod kuće (domaća kafa, slatko, domaće vino, ...) prava domaća atmosfera.


Raspolažu sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u planinskom stilu, kapaciteta do 30 gostiju, sa 2 trpezarije, kaminom, roštiljem, vinskim podrumom, gde možete i degustirati vina. U prostranom i velikom dvorištu je letnjikovac gde možete organizovati razne vrste proslava.


Ukoliko se pak odlučite da provede više dana na ovom predivnom mestu, domaćini organizuju i aktivnosti po Vašem izboru: obilazak manastira Fruške gore, vožnja Dunavom, vinske ture - podrumi, jahanje konja, iznajmljivanje biciklova,...🚲🛶🏘️


Ako volite prirodu, ako volite Dunav, ako volite Frušku goru, ovo je pravo mesto za Vas 👍
Mi smo uživali! 😉 #seoskaprica

Informacije  & rezervacije 0617041969

Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице