Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

четвртак, 7. мај 2020.

Srebrno jezero - naše more

SREBRNO JEZERO 



Srebrno jezero se nalazi na desnoj obali Dunava. Nekada je bilo samo rečni rukavac, međutim zatvoren je dvema branama, kako bi se priobalje ramskog rita zaštitilo od podzemnih voda. Nalazi se u blizini grada Veliko Gradište. Prosečna širina jezera je 300m, a prosečna dužina 14km, dakle, zauzima površinu od oko 4km². Dubina jezera je oko 8 metara, a nadmorska visina na kojoj se nalazi 70m. U okolini jezera smešteni su brdo Gorica i Lipovača brdo, dok zapadni deo doline zatvara Veliko brdo sa svojim najvišim vrhom Anatema, na 324m nadmorske visine.
Као jedno od najlepših jezera, pored svog vodenog prostranstva, pruža i pogled na atraktivne istorijske spomenike poput Viminaciuma, nalazišta Lepenski Vir kao i Golubačke tvrđave.
Svoje ime је dobilo po srebrnom odsjaju koje dobija pri zalasku sunca. 



* Objekat Vila Srebrno jezero 

Objekat Vila Srebrno jezero nudi smeštaj sa pogledom na vrt i besplatnim WiFi internetom u Velikom Gradištu. Na raspolaganju su bazen, zajednički salon i vrt. Smeštajne jedinice imaju popločano dvorište, klima-uređaj, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Gosti apart-hotela mogu koristiti dečije igralište i terasu.








 * Vila Srebrna kap


Novo otvoreni objekat za izdavanje apartmana i soba na Srebrnom jezeru koji je krenuo sa radom prosle godine. Nalazi se u samom centru Srebrnog jezera, u Bungalovskom naselju, udalljen svega 30m od obale kao i prvih restorana, kafe barova i prvih prodavnica. Svaki apartman sadrzi kompletno opremljenu kuhinju, trpezariju,dnevni boravak, klima uređj, LCD TV, skoro svi imaju izlaz na terasama, kao i mnoge druge pogodnosti koje pružaju svakom gostu prijatnu atmosferu za odmor. Svaka smeštajna jedinica ima svoje kupatilo, u sobama se nalaze mini barovi, takođe su klimatizovane. Gostima je na raspolaganju besplatno parking mesto i bežični internet u celom objektu.




Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице