Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

уторак, 26. мај 2020.

Brvnara Uvac - kuća za odmor


Brvnara Uvac


Iznajmljivanje kuće za odmor






Brvnara Uvac je slatka kućica koja odiše toplinom. Nalazi se na Uvačkom jezeru, u okviru "Specijalnog rezervata prirode Uvac", koji je jedan od najvećih prirodnih blaga Srbije.  Ovaj predeo od izuzetnog značaja prve kategorije,  okružen je planinama Zlatar, Murtenica, Čemernica, Javor i Jadovnik i zahvata površinu od 7543 hektara. Minimalna nadmorska visina rezervata je 760 m, a maksimalna 1322 m i predstavljaju jedinstvenu vazdušnu banju. Centralnu morfološku celinu rezervata predstavlja kanjonska dolina reke Uvac sa dolinama njenih pritoka. Vode reke Uvac okružene su kanjonskim dolinama sa visokim, strmim krečnjačkim liticama. 






Posebna vrednost ove doline su specifični uklješteni meandri. Ovi meandri postali su zaštitni znak Uvca i njihova slika pretenduje da bude simbol prirodnih bogatstava Srbije. 



Napravljena je od drveta i uklapa se u ambijent. Opremljenost je dobra, snabdevena je svim potrebnim stvarima za prijatan boravak. Poseduje sve neophodno za višednevni boravak. Usluga je najam, uz mogućnost dostave domaće hrane iz obližnjih seoskih domaćinstava.





Raspolaže sa 6 ležaja u 2 sobe koje se nalaze u potkrovlju, kao i sa dnevnom sobom, kuhinjom i kupatilom u prizemlju. 

Poseduje ogromnu terasu sa pogledom na jezero, okružena predivnom prirodom. Idealno za porodični odmor, kao i za aktivan odmor (vožnja bicikla, pešačenje, kajak, kanu, plivanje...).



Cena dnevnog najma je od 30 do 60 € u zavisnosti od broja noćenja i osoba. 

Informacije & rezervacije na 0653362050.

Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице