Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

уторак, 26. мај 2020.

Čardak Stanišić


Čardak Stanišić - Sremska Kamenica 

Neka vaš odmor i vaše proslave budu za pamćenje

PET FRIENDLY



Čardak Stanišić osnovan je 2007. godine kao poljoprivredno gazdinstvo sa preko 1000 stabala raznog voća i vinograda, na površini od 6600 m².  Nalazi se u Sremskoj Kamenici - Čardak, na rubu nacionalnog parka Fruška Gora, na 225 metara nadmorske visine.

Kuća poseduje apsolutno sve što Vam je potrebno za jednodnevno ili višednevno uživanje.


Čardak Stanišić vam pruža odmor na svega 10 minuta vožnje od centra Novog Sada. Poseduje prelepo dvorište sa preko 1000 stabala raznog voća i neverovatnim pogledom na grad od koga bukvalno zastaje dah. Letnjikovac za proslave i druženje do 30 osoba učiniće da vaša slavlja ostanu upamćena u prelepom Fruškogorskom ambijentu.


Veliki bazen okružen zelenilom i prelepom plažom sa ležaljkama i tuševima i dogrevanjem vode po potrebi, idealan je za odmor u letnjim danima.





Čardak Stanišić je pokriven Wi fi mrežom i pruža vam komfor povezanosti sa internetom svakog trenutka. Gostima je na raspolaganju besplatan , privatan parking. Radi vaše bezbednosti, domaćini su obezbedili i video nadzor.Vaši kućni ljubimci su dobrodošli, bez dodatne novčane nadoknade.

Čardak Stanišić se nalazi u srcu sedam ruža vetrova i zbog te specifičnosti, ma koliko da je toplo uvek ima blagog povetarca što je idealno leti kada su visoke temperature.




Na ovom prelepom mestu bićete  bukvalno sami, ovde nema buke, gužve, komšija i to je zaista tako, znači ako Vam je potreban pravi odmor tu je Čardak Stanišić.



Poruka vlasnika;

"Sva godišnja doba imaju neke svoje čari, jednom prilikom jedan gost nam je rekao da se kod nas oseća kao da je u Toscani 💚 za to je zaslužna priroda, ako ste ljubitelji prirode a potreban Vam je odmor, ili etno prostor za proslavu tu smo za Vas, termini se polako popunjavaju zato na vreme rezervisete Vas datum".




Čekamo Vas!

Informacije & rezervacije na 062 543 373 (Danijela)



Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице