Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

понедељак, 8. јун 2020.

Apartmani Zeleni Meda - Mitrovac na Tari


Apartmani Zeleni Meda - Mitrovac na Tari


Mitrovac na Tari se nalazi na dvadeset petom kilometru od Bajine Bašte prema Zaovinama, dok od Beograda do Mitrovca na Tari ima oko  200 kilometara.







Mitrovac se nalazi na oko 1080m nadmorske visine što ga čini idealnim klimatskim uslovima sa velikim brojem sunčanih sati. Zbog toga je vazduh ovde blagotvoran za plućna oboljenja. 










Vlasnikov opis: 


Apartmani Zeleni Meda se nalaze u samom centru Mitrovca, na samo 50 metara od ski-staza i 100 metara od Dečijeg letovališta .

Raspolažemo sa tri nova i komforna apartmana koji se sastoje od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila.




     
         














U dnevnom boravku je TV prijemnik sa satelitskim kanalima. Besplatan wi-fi. 
Apartmani imaju sopstveni parking  i veliko dvoriste. Grejanje je na drva.        


        

         


Na Mitrovcu se nalaze tereni za mali fudbal i košarku. Takodje postoji i veliki travnati fudbalski teren. U centru dečijeg letovališta radi i zatvoreni bazen. Na Mitrovcu se nalaze i ski-staze za decu i početnike u skijanju. Izuzetno je pogodan teren za planinski biciklizam. Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 6 km), jezero Perućac (10 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena "Šarganska osmica".

Naši apartmani usko sarađuju sa udruženjem za sportove u prirodi Green Bear, tako da kod nas možete rezervisati i izlete kao što su: spust niz reku Drinu, veslanje na jezerima obilazak NP Tara....AKTIVAN ODMOR U SKLADU SA PRIRODOM.






Cena apartmana za mesece JUN, JUL i AVGUST je 30e po danu, 

SEPTEMBAR, OKTOBAR, NOVEMBAR, DECEMBAR je 25e po danu.

Čekamo vas 😃

Informacije & rezervacije  064 014 20 90 Dragana Jovanovic.




Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице