Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

четвртак, 27. август 2020.

Apartman Zlatarska Zora

 

APARTMAN ZLATARSKA ZORA


Opis i lokacija smeštaja


U zapadnom delu Srbije, smeštena je jedna od naših najlepših planina – Zlatar, koja se nalazi 10 km od Nove Varoši. Nedaleko od nje može se posetiti kanjon reke Uvac, stanište belog bora i reliktne ptičije vrste na Balkanu – beloglavog supa. Ovaj prirodni rezervat, kao ekološko područje zbog interesantnosti pejzaža, bistre vode bogate ribom i mogućnosti splavarenja i foto-turizma privlači pažnju velikog broja turista. Nepravedno je ova naša prelepa  planina zapostavljena ali je zadnjih godina sve veće interesovanje. Upravo, na tom mestu se nalazi i naš apartman Zlatarska Zora. Do objekta se stiže asfaltnim putem. Mesto je prava vazdušna banja, pa je pored odmora idealno i za oporavak. Nalazi se na svega 5 km od Uvačkog jezera gde se gnezde "nebeski kraljevi" - beloglavi supovi.







Struktura smeštaja


Apartman može da primi max 4 osobe 

Sastoji se od kuhinje, dnevne sobe u kojoj se nalazi jedan krevet na razvlačenje, spavaće sobe sa 3 kreveta na razvlačenje, terasu i kupatilo.Poseduje prelepo dvorište sa parkingom. Internet i satelitska TV.











Dvorište 











Okolina


Pored Sjeničkog jezera, možete obići i Zlatarsko jezero i krstariti nadaleko čuvenim meandrima, obići Ledenu pećinu, napraviti sjajne fotografije na vidikovcima iznad jezera i posmatrati veličanstveni let ove retke ptice. Okolina pogodna za šetnju, skupljanje šumskih plodova i brojnog lekovitog bilja. Obiluje prelepim pejzažima i sjajan je izbor za planinare ali i ostale ljubitelje prirode. Idealno je i za porodice sa malom decom zbog velikog i uređenog dvorišta sa ljuljaškom, ležaljkom i obiljem zelenila



Dobrodošli!

Cena  

30€ apartman za 4 osobe 

25€ apartman za 3 osobe

20€ apartman za 2 osobe


Informacije & Rezervacije na broj telefona 0607049828 (Radojka)


Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице