Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

четвртак, 27. август 2020.

Kuća za odmor - Palić

 KUĆA ZA ODMOR - PALIĆ 



Opis i lokacija smeštaja


Naša kuća za odmor se nalazi na Paliću, jednom od najpopularnijih mesta za obilazak i odmor u Srbiji. Mesto Palić i Palićko jezero se nalazi na samom severu Srbije na oko 8 kilometara od Subotice. Udaljen je oko 2 km od autoputa Horgoš-Novi Sad. Zoološki vrt Palić je danas glavna turistička destinacija Palića. Danas je palićki zoološki vrt ujedno i botanički, tako da će ljubitelji i flore i faune imati šta da vide. Posetioci parka mogu da vide i preko 60 vrsta životinja - od sitnijih, kao što su tarantule, zmije, ptice, pa do krupnijih sisara, kao što su slon, žirafa itd.


Obala jezera je duga oko 17 km i celom svojom dužinom je uređena. Prelepo i uredjeno setaliste duž obale,zaštićeno područje Park prirode. Palić, etno salaši,zoološki vrt koji se prostire na oko 15 hektara sa oko 170 različitih zivotinja, letnja pozornica gde se tokom letnjih dana organizuju razne kulturne manifestacije, samo su deo široke ponude koje pruža naš prelepi Palić. 
Naša kuća za odmor se nalazi u ulici Vikend naselje 191,24413 Palić.




Struktura smeštaja



Naša kuća za odmor ima 2 studia, koji imaju max kapacitet za 3 osobe s tim da je u jednom studiu francuski ležaj a u drugom su dva odvojena ležaja koja se mogu i spojiti. Svaki studio poseduje i pomoćni ležaj.Studio poseduje izmedju ostalog kuhinju sa kompletnim priborom i kupatilo sa tuš kabinom, kao i parking mesto. Oba studia su u sklopu velike kuce...









Takođe poseduje veliko i travnato dvoriste sa raznim sadržajem za decu, bazen i ostale prateće elemente neophodne za udoban smeštaj i boravak gostiju.
Posteljina se menja na 7 dana a peškiri (2 po osobi) svaki treći dan. Domaćini će se potruditi da se osećate prijatno.






Okolina

Naši predlozi za izlete i obilaske:

  • Vinarija Zvonko Bogdan i Palićki salaši
  • Zoološki vrt Palić
  • Subotica (Palata Ferenca Rajhla, Korzo i Narodno pozorište, Gradska kuća, Sinagoga
Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikli na Paliću, gde su  uređene staze za vožnju - Iznajmljivanje bicikli i u Subotici i na Paliću Subike

Cena 2500 RSD  noćenje za studio, uz mogućnost korigovanja cene u zavisnosti od broja noćenja.



Informacije & Rezervacije na brojeve telefona 063/7340758 ili 064/1922841


Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице