Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

среда, 26. август 2020.

Sky Lux Apartman - Gornji Milanovac

 

SKY LUX APARTMAN



Opis i lokacija smeštaja

Apartman Sky Lux je jedinstven smeštajni objekat, koji se nalazi u najstrožijem centru Gornjeg MIlanovca, u ulici Tihomira Matijevića 2.  

 

 Nalazi se na 1h30min (125km) od Beograda autoputem Miloš Veliki, od Novog Sada nalazi se na 2h15min


To su moderno opremljeni apartmani namenjeni svima koji posećuju Gornji Milanovac, bilo zbog posla ili odmora. U blizini apartmana nalaze se mnogi barovi, restorani, sportski tereni, park, gradski trg, šetalište. 

Čitav ovaj kraj odlikuje zdrava sredina, ugodan ambijent, tradicionalna srpska kuhinja, ekološka hrana, aktivan odmor u prirodi, etnografske i druge kulturno - istorijske vrednosti. 

Posmatrajući grad još je naš poznati naučnik Jovan Cvijić za Gornji Milanovac rekao da je "beli labud na zelenom jezeru".

Struktura smeštaja

Sky Lux Apartman sadrži dnevnu sobu, kutak za relaksaciju, kuhinju, terasu i spavaću sobu. Pogodan je za boravak poslovnih ljudi, kao i za porodice sa malom decom (obezbeđen je krevetac na zahtev, dečiji pribor i igračke za decu).

Kapacitet apartmana je za boravak maksimalno 4 osobe

Apartman je kompletno opremljen za udoban boravak (peškiri, usluge pranja i peglanja veša, pribor za ličnu higijenu, daska za peglanje, pegla, mikrotalasna, aparat za kafu) i u ponudi je  i usluga dostave hrane na zahtev (doručak ili polupansion). Parking je obezbeđen.







Okolina


S obzirom da se apartman nalazi u centru, dobra je polazna lokacija za obilazak okolnih mesta: 
  • Takova - istorijski kompleks ,,Takovski grm ,, 
  • Savinac u blizini Takova - nalazi se crkva prva zadužbina Miloša Obrenovića..
  • sela Lunjevice u kome se nalazi rodna kuca kraljice Drage Obrenović, preporuka za ručak je Restoran Lunjevica na 3 km od centra grada. 
  • Planina Rudnik najviša planina Šumadije, tu se nalazi Ostrvica ( ostra vulkanska kupa strmih strana , koja je pravi izazov za planinare ), zbog svojih klimatskih uslova Rudnik je proglašen za vazdušnu banju 1922.godine
  • Ravna Gora
  • Koštunići

Cena: 35e (noćenje za 4 osobe)


Informacije & Rezervacije 

Broj telefona 065/2710022 Petar

Pratite i instagram stranicu sky_lux_apartman 


Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице