Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

уторак, 13. октобар 2020.

Kuća za odmor "Idila"

 

KUĆA ZA ODMOR "IDILA"

Za vaš savršen odmor sa porodicom i prijateljima!

Ovog puta vam predstavljamo kuću - vilu o kojoj ne treba puno pisati. Ona je kako joj samo ime kaže istinska idila. Slike će vam sve reći, nadamo se i da ćete je posetiti na nekom narednom odmoru ili ukoliko ste već bili gosti, ostaviti nam u komentaru vaš utisak ☺


Vlasnikov opis:

Moderno uređena kuća za odmor "Idila" u svojih 450m2 nudi ugodan i udoban smeštaj za prijatan boravak. Na samo 70 km od Beograda, u srcu Kolubarskog okruga, u selu Vračević (Lajkovac). 


Okružena zelenilom, izolovana, pa je kuća pogodna za vaša druženja sa prijateljima i porodicom.

   


Pored komforne dnevne sobe sadrži 3 spavaće sobe sa kupatilima, od kojih je jedna porodična. Svaka soba je klimatizovana i poseduje flat-screen TV sa kablovskim kanalima i besplatan WiFi. Udobnost soba u kombinaciji sa cistim vazduhom, garancija za kvalitetan odmor. 

Korišćenje peškira i posteljine je uključeno u cenu. Kuhinja je prostrana, potpuno opremljena. Korišćenje teretane i dečijeg igrališta je besplatno. Garaža je obezbeđena za sve goste.

Za vaša okupljanja 

    












       


Nalazimo se u blizini divnih sadržaja koje nudi naš kraj: Banja Vrujci, Manastir Bogovađa, rodna kuća vojvode Živojina Mišića u selu Struganik, Banja Lepenica, Ribnička pećina, Manastir Ribnica, Muzej kamena u selu Paštrić, Rajac...


Priroda je ovde božanstvena, dobrodošli ste!






NAPOMENA: U kući može da boravi 3 porodice sa decom ili 8 odraslih osoba. U oba slučaja, može se dodati krevetac i 2 dečija kreveta.

📞 Za sve informacije & rezervacije pozovite na broj telefona 063 117 27 67 Ana




Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице