Odmor u Srbiji - najveća ponuda smeštaja i izleta u Srbiji

Izdvajamo

недеља, 13. децембар 2020.

Pansion ČANJI

 Pansion ČANJI **** - Bački Petrovac

Savršen izbor 

 Nekada staro jezgro sa uskim, zbijenim i krivudavim uličicama,  malim stambenim četvrtima i kućnim placevima, neobičnim za vojvođanske prilike, danas šire, duže seoske ulice sa ukrašenim kućama, sa pažljivo uređenim cvećem i travnjacimaa  su karakteristike vojvođanske varošice  gde se nalazi i pansion Čanji.



Opis:

Pansion Čanji vam pruža ugodan i opuštajući  boravak u prijatnom ambijentu, u vrtu okružen prirodnim zelenilom, u samom srcu vojvođanske varošice.

Lokacija:

Pansion Čanji se nalazi na 25 km od Novog Sada, dok od Beograda je udaljen 105 km. Nalazi se u samom centru Bačkog Petrovca, u ulici Narodne Revolucije 13/A. Može se reći da je na mirnoj lokaciji i  da predstavlja pravu seosku idilu. 

 


Ispred pansiona nalazi se najstariji park u varošici, kojeg krase visoka listopadna drveća, cvetni žbunovi, dečiji park, drvene klupe, osvetljeno šetalište, Begej 

Na svega 150m nalaze se mini market, dva restorana, poslastičarnica "Park", galerija "Zuska Medveđ", pošta, bankomat, sve što vam je potrebno.









Struktura smeštaja i opremljenost: 

Objekat je koncipiran kao mini hotel. Sastiji se od 6 samostalnih apartmana sa zasebnim kupatilima (2 jednokrevetne sobe i 4 dvokrevetne sobe), sa velikom zajedničkom trepezarijom i odvojenim smoking barom, TV i free WiFi kao i velikim parkingom unutar ogradjenog dvorišnog prostora.   

Domaćini  su čitav kompleks opremili sa puno ljubavi, gde ćete se, sigurni smo, osećati kao kod kuće. 
























Kao dodatnu opciju u ponudi je i doručak (švedski sto) u zajedničkoj trpezariji unutar objekta. Po posebnom zahtevu gosta domaćini su u mogućnosti  da organizuju ili pripreme neko od nacionalnih jela slovaka ili neko drugo jelo po želji. 







Domaćini imaju mogućnost za veće grupe takođe da pruže niz dodatnih sadržaja, gastronomija - priprema nacionalnih slovačkih specijaliteta ili organizovanje sportskog lova i ribolova.  

Extra usluge: iznajmljivanje biciklova pa  gosti smeštajnog objekta mogu da uživaju u aktivnostima poput vožnje biciklova u Bačkom Petrovcu i okolini.  

Okolina:

Tokom letnje sezone gosti mogu uživati u poseti Aqua Parka PETROLAND, najmodernijeg Aqua parka na prostoru celog Balkana ili poseta Sportsko rekreativnog centra bazeni Maglić, oaze MB Gložan, obilazak kulturnih znamenitosti (Kaštel Dunđerski - Poljoprivredni muzej u Kulpinu čini kompleks dvoraca u parku koji su stavljeni pod zaštitom države, zatim najstarija zavičajna Slovačka kuća koja datira iz 1799.godine, pod zaštitom je države....)

Cenovnik:

*Jednokrevetna soba/Single Room ............................. 10€
sa doručkom/with breakfast ............................... 15€

*Dvokrevetna soba/Double Room .............................. 10€
sa doručkom/with breakfast .............................. 15€

 *Dvokrevetna kao jednokrevetna/King Room ........... 15€
sa doručkom/with breakfast .............................. 20€

Cene su izražene po osobi/prices are per guest.
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu, na dan uplate.

Kontakt:

Telefon: +381 21 782 039
Mobilni: +381 063 344 570
E-mail: pansioncanji@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Post Top Ad

Your Ad Spot

Странице